Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Bliv en del af Billund Kommunes afbrændingsteam

En del af den mangfoldige natur i Billund Kommune er hede, og den ønskes bevaret. Det kræver pleje og en del af plejen er hedeafbrænding, der fjerner næringsstoffer, og giver gode vækstvilkår for hedelyngen.

Billund Kommune oplevede i 2015 stor interesse for at være med til hedeafbrændinger, og derfor tilbyder kommunens naturplejeafdeling nu, at man kan blive medlem af et afbrændingsteam, og dermed deltage i de planlagte afbrændinger i marts måned.

I første omgang inviteres der til informations- og opstartsmøde mandag den 22. februar klokken 15.00 på Sønderby hede, hvor mødestedet er ”Dalgasstenen” på Søndre Ringvej.

 

- Afbrændinger vil efter planen ske på hverdage i marts måned, og vi er af sted hele dagen. Det er en stor oplevelse at se ilden, og vi har altid stor opmærksomhed på sikkerheden, fortæller Lea Kromann-Gallop fra Billund Kommunes Naturteam.

 

Yderligere oplysninger på introduktionsmødet eller kontakt Lea Kromann-Gallop på mail:  lkg@billund.dk eller telefon 7972 7054  eller Mads Navntoft Olsen på mail: mano@billund.dk eller telefon 7972 7099.

 

Følg også med på facebook