Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Handicapprisen gik til to aktive svømmehjælpere

På FNs Internationale handicapdag, tirsdag den 4. december 2018, uddelte Handicaprådet i Billund Kommune for andet år, handicapprisen i Billund Kommune. Prisen gik til Annelise Andersen og Alis Hansen, der ugentlig hjælper en handicappet kvinde med at komme i svømmehallen

Der var glæde, der var stolthed og der var sammenhold i det blik Annelise Andersen og Alis Hansen sendte hinanden, da de stod med blomster og diplom i favnen som modtagere af Handicapprisen 2018 i Billund Kommune.

De to prismodtagere var netop afsløret af formanden for Handicaprådet, Poul Erik Pedersen, og det var Handicaprådet der har valgt  to blandt seks indstillinger.

Handicapprisen i Bilund Kommune blev indstiftet og givet for første gang i 2017, hvor gymnastikleder for QUAN Team i GGIF Gymnastik Jytte Fruerlund modtag prisen, som uddeles til en eller flere personer, grupper, foreninger eller virksomheder som yder en særlig indsats for borgere med handicap i Billund Kommune.

De kriterier lever Alis Hansen og Annelise Andersen i høj grad op til. De har i årevis brugt svømmehallen i Grindsted til handicapsvømning  med deres egne børn, men de nøjes ikke med det. uge efter uge hjælper de en 74-årig kvinde med at komme i vandet og få rørt sine lemmer .

Godt 30 deltog i prisoverrækkelsen i Rådhusets forhal, hvor der blev serveret sandwich, frugt, småkager og musikalske indslag sammen med overrækkelsen af Handicapprisen 2018, som udover Diplom også betsåre af en check på 25.000 kroner som Alis Hansen og Annelise Andersen kan bruge til initiativer i forbindelse med deres arbejde for handicapsvømningen.

 

 

Se mere om Handicapprisen og Handicaprådet.