Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Flittige cyklister belønnet med en tur i biffen

406 elever fra fem skoler i Billund Kommuner deltog i september i den landsdækkende Alle Børn Cykler kampagne som Cyklistforbundet og TRYG Fonden står bag.

406 elever fra fem skoler i Billund Kommuner deltog i september i den landsdækkende Alle Børn Cykler kampagne som Cyklistforbundet og TRYG Fonden står bag.

 Der blev cyklet i alt 3.868 dage, og langt de fleste dage som sikker cykling med cykelhjelm.

 De fem skoler i Billund var ikke i blandt, da Cyklistforbundet trak vinderne i den samlede konkurrence, men Billund Kommune har selv valgt at præmiere, og mandag den 19. december var der så tid til at indløse præmien.

 Klokken 9.15 kom 5.A fra Vestre Skole og 3.A fra Søndre Skole cyklende fra hver sin retning med sikker kurs mod Grindsted Kino, hvor Trafikkonsulent Jan Luxenburger og Teamleder Susanne Borgvardt Jensen fra Billund Kommune tog i mod og sagde tillykke med præmien.

 Selve præmien var en tur i biffen og selv om vi skrev mandag formiddag stod Bodil Køppen, H.C. Nielsen og Britt Forsberg fra Grindsted Kino klar med sodavand og popcorn til de flittige cyklister fra de to skoler.      

 -  Fem skoler, Stenderup Skole, Sdr. Omme Skole, BillundSkolen samt Søndre og Vestre skole fra Grindsted deltog og har alle haft flotte resultater i forhold til antal dage, hvor eleverne har cyklet til og fra skole, men 3. A fra Søndre og 5. A fra Vestre er dem, der har cyklet mest blandt de tilmeldte klasser og derfor fik de en tur i biffen, fortæller Jan Luxenburger.

 

Billund Kommune deltog i kampagnen som en del af sundhedspolitikken – skolevejen i børnehøjde.

 

-  Det er et godt konkret eksempel på at omsætte politikken og det er vigtigt børnene cykler i skole, da det er sundt og det giver energi til læring. Samtidig giver det anledning til at snakke om sikker skolevej og om at bruge cykelhjelm, så det har været en rigtig god kampagne, siger Jan Luxenburger