Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Masser af oplevelser venter i Trekantområdets Festuge

Igen i år vil festugen være spækket med kulturelle arrangementer og projekter i hele Trekantområdet – og programmet i Billund Kommune rummer lidt for enhver smag og alder.

Der er både kunst, musik, teater, litteratur, dans og børnearrangementer på festugeprogrammet, når Trekantområdets Festuge for 9. gang løber af stablen fra d. 26. august til og med d. 4. september. Programmet er en god blanding af gamle kendinge og nye initiativer.

”Det særlige ved Trekantområdets Festuge er, at det er lokale ildsjæle, foreninger og institutioner, der går sammen om at lave et alsidigt og spændende festugeprogram med oplevelser og arrangementer, som man ikke nødvendigvis ser resten af året,” siger Kristina Wagner Hansen, Kulturkonsulent i Billund Kommune.

Kulturen ud af vante rammer

Dette års tema ”Kulturen ud af vante rammer” rummer mange aktiviteter for både børnefamilier, unge og voksne. Der er kendte arrangementer, der gentages fra tidligere år – f.eks. det farverige familieløb, Family Run, internationalt gadeteater og Regatta Rally, hvor man kan bygge en lille båd, der kan sejle om kap med de andre.

Samtidig er der dog også nye tiltag på programmet. Det indebærer bl.a. teaterstykket ”MÅGEN”, der opføres af ”Det Flyvende Teater” i en hangar i Billund Lufthavn, børnejazzkoncerten ”Jorden rundt på 1. klasse” i LEGO House og ”Walking Theater Tour” på Playline.

For de unge og det voksne publikum er der også gadeidræt, koncerter og foredrag at glæde sig til. Ud over de lokale arrangementer består festugen også af en række fælles projekter og arrangementer i hele Trekantområdet.

Man kan følge med i programnyheder og lave sit eget program med favoritevents på festugens hjemmeside: www.trekantfest.dk.

Fakta:

  • Trekantområdets Festuge 2022 løber over 10 dage fra 26. august til 4. september
  • Under Festugen kan man opleve over 350 kulturarrangementer fordelt på de 7 kommuner; Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle
  • Trekantområdets Festuge har siden 2013 været drivkraften bag et utal af inspirerende samarbejder, og festlighederne er med tiden vokset til et årligt kulturelt højdepunkt i Trekantområdet
  • Flere af arrangementerne under Trekantområdets Festuge krydser kommunegrænserne og inspirerer publikum til at opleve Trekantområdet på nye måder