Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Renoveret Vestre Skole indviet: "Nu kan vi være stolte"

Elever, forældre, medarbejdere og politikere var samlet til taler og rundvisning, da ombygningen af Vestre Skole officielt blev indviet onsdag den 25. august.

"Nu kan vi være rigtig stolte af vores skole, for vi har fået både gode lærings- og arbejdsforhold på skolen,".

Sådan lød det fra skoleleder på Vestre Skole Vivian Møberg, da hun bød velkommen til den officielle indvielse af renoveringen på skolen. 

Efter taler fra både borgmesteren, Formanden for Børneudvalget og Skolechefen og afsløring af kunstværker, viste eleverne resultatet af ombygningen.

Hver klasse får to ekstra rum med direkte adgang fra deres klasselokale, hvilket ikke er lavet lignende på andre danske skoler. Klassens formidlingsrum og fordybelsesrum skal være med til at imødese de forskellige elevers individuelle måde at lære på. I formidlingsrummene kan man på de hvide vægge blandt andet vise regnestykker eller tegne.

Den direkte forbindelse fra klasselokalet til de to ekstra rum gør, at læreren lettere kan hjælpe alle elever, fordi vedkommende ikke længere skal sende gruppearbejde ned i kantinen.

Udover de nye, ekstra læringsrum har faglokalerne også fået en opdatering. Det gælder både lokaler til naturteknik, billedkunst, håndværk og design og madkundskab. Der er også et nyt makerspace-lokale.

Udover nye læringsmiljøer er der også brugt penge på nyt tag, lofter og elinstallationer.

At give børn de bedste muligheder for at lære har stor fokus i Billund Kommune. Arbejdet med at fremme børns muligheder og udvikling har gjort, at Billund Kommune af UNICEF er blevet certificeret som Danmark første ”Børnevenlige By og Kommune”.