Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hvem skal vinde den sociale virksomhedspris Rødder og Vinger 2020

Nu har virksomheder i Billund Kommune igen mulighed for at vinde den sociale virksomhedspris Rødder og Vinger, som hvert år uddeles af Voksenudvalget. Den sociale virksomhedspris gives til en virksomhed, som har gjort en særlig social indsats.

Alle borgere, foreninger, virksomheder og medarbejdere har mulighed for at komme med forslag til, hvem der fortjener at vinde prisen. Ud af de indkomne forslag udvælger Voksenudvalget et antal nominerede, som præsenteres på kommunens hjemmeside, inden den endelige vinder kåres i slutningen af året. 

I år ønsker udvalget at lægge særligt vægt på følgende kriterier, som vinderen vil vælges ud fra.

  • Virksomheder, som har gjort en særlig indsats for at fastholde medarbejdere under COVID-19.
  • Virksomheder, som gør en indsats for at højne uddannelsesniveauet i kommunen for eksempel ved at aftage flere lærlinge såvel unge som voksenlærlinge.

Vindere af prisen modtager 10.000 kr. til medarbejdertiltag, et diplom, en statuette og presseomtale.

Deadline for at indsende forslag

 

Indtil tirsdag den 8. september 2020 klokken 12 har du mulighed for at sende os dine forslag af virksomheder til Rødder og Vinger 2020. Hvis du sidder med en virksomhed i tankerne, som du synes skal vinde prisen, så send en mail til hnj@billund.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor virksomheden fortjener at modtage prisen.