Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ny chef for den nye Stabsafdeling Politik og Organisation i Billund

Lise Østermark fra Holstebro er ansat som chef for den nye stabsafdeling Politik og Organisation i Billund Kommune fra den 1. oktober 2015.

Lise Østermark fra Holstebro er ansat som chef for den ny stabsafdeling Politik og Organisation i Billund Kommune fra den 1. oktober 2015.

Den nye chef er valgt i et stærkt felt på 35 ansøgere, og kommer til Billund med bred ledelseserfaring fra både det offentlige og det private.

Politik og Organisation er en ny stabsenhed i Billund Kommune, og Lise Østermark bliver chef for en afdeling med ca. 15 medarbejdere fra byrådssekretariat, jura, HR og arbejdsmiljø, strategi- og udvikling samt kommunikation.

Lise Østermark og medarbejderne i Politik og Organisation får både drifts- og udviklingsopgaver. Blandt de væsentligste er:

• Ansvaret for at betjene byrådet og de øvrige politiske udvalg.
• Forsikringsområdet og juristfunktionen.
• HR og arbejdsmiljøområdet.
• Kommunikation og presse.
• Udviklingsinitiativer i relation til den samlede organisation, herunder byrådets store strategiske satsninger "Børnenes Hovedstad" og "Sammen finder vi ud af det".

Den nye leder i Billund Kommune kommer aktuelt fra en stilling som konsulent hos Mercuri Urval, hun har ledelseserfaring blandt andet som HR-chef i sundhedsvæsnet på Grønland, som leder i Viborg Kommune og hos Ramsdal Gruppen.

- Vi får i Lise Østermark en dygtig leder, der kan og vil bidrage både i forhold til drift- og udvikling af det nye stabsområde, og jeg glæder mig til samarbejdet med hende, siger Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Lise Østermark er 44 år, og bosat i Holstebro med sin mand. Hun er uddannet i administration og ledelse - har læst diplom og master i offentlig ledelse.

Lise Østermark

 

- Jeg glæder mig meget til at blive leder for den nye stabsafdeling i Billund Kommune og få lov til at opbygge og udvikle en ny enhed sammen med medarbejderne. På det strategiske niveau venter der mig en unik og attraktiv ledelsesopgave.

Yderligere oplysninger hos kommende leder af Politik og Organisation, Lise Østermark på telefon 51 24 51 35 eller Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen på telefon 79 72 72 01.