Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rasmus Kaufmann er ny Kultur- og Fritidschef

Det bliver lederen af Kulturskolen i Billund Kommune, 35-årige Rasmus Kaufmann, der 16. september tager fat på opgaven som ny Kultur- og Fritidschef i Billund Kommune.

Stillingen som Kultur- og Fritidschef i Billund Kommune med ansvar for Kultur- og Fritidsområdet er en ny stilling, og Rasmus Kaufmann har fået den i et stærkt felt på 21 ansøgere til stillingen.

Rasmus Kaufmann er cand. musicae fra Vestjysk Musikkonservatorium, og er derudover i gang med en diplomuddannelse i ledelse. Han har været leder af Billund Kulturskole siden 2010, og har tidligere været lærer på Vestre Skole i Grindsted.

- Rasmus er et ledertalent som fik chancen i Kulturskolen. Den har han grebet, og han har bevist, at han udover at være en yderst kreativ og iderig leder også formår at arbejde målrettet med at skabe en velfungerende organisation, siger Børne- og Kulturdirektør Thomas Reintoft.

Musik fylder rigtig meget i hans liv, og han er en dygtig musiker. Hans hovedinstrument er trompet. Privat bor han i Grindsted, er gift med Malene og sammen har de tre børn.

 

En spændende udfordring 

- Jeg vil se tilbage på fire rigtig gode år, som leder af Billund Kulturskole, som har været utroligt spændende og givende for mig. Jeg er meget stolt af, at have været en del af Kulturskolens flotte udvikling de senere år, siger Rasmus Kaufmann.


- Samtidig glæder jeg mig nu til de nye store udfordringer som chef for hele kultur- og fritidsområdet i Billund Kommune. Der ligger et kæmpe potentiale for området i forhold til at realisere Børnenes Hovedstad - som jeg ser frem til at udvikle i samarbejde med de mange dygtige og kreative kolleger og ledere på kultur- og fritidsområdet, tilføjer Rasmus Kaufmann.

Yderligere oplysninger hos:
Rasmus Kaufmann, telefon 31 15 61 36
Børne- og kulturdirektør Thomas Reintoft, telefon 40 40 19 15.

Fakta:

En organisationsændring i Billund Kommune betyder at der ansættes tre fagchefer med reference til Børne- og Kulturdirektør Thomas Reintoft.

Lisbeth Østergaard har fået stillingen som Læringschef med ansvar for Dagtilbud og Skoler. Og nu ansættes Rasmus Kaufmann som Kultur- og Fritidschef, mens stillingen som chef for familie- og forebyggelse er slået op.

Rasmus Kaufmann bliver chef for Kultur- og Fritidsområdet, der omfatter

Hele Folkeoplysnings-, Kultur-, Fritids-, og Idrætsområdet.
De Kommunale haller i Billund og Vorbasse
Billund Museum
Biblioteker og Borgerservice.
Ungdomsskolen
Kulturskolen

 

Rasmus Kaufmann 2014