Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Genåbning af dagtilbud skubbes til mandag den 20. april

Genåbning af dagtilbud skubbes til mandag den 20. april – Der vil være nødpasning i hele uge 16. Skoler åbner som planlagt onsdag den 15. april.

Da Billund Kommune før påske meldte ud, at der blev sigtet efter en genåbning af dagtilbud og skoler onsdag den 15. april var det med et forbehold, da man på det tidspunkt ikke kendte de anbefalinger, der ville være fra sundhedsmyndighederne i forhold til at minimere smitterisiko for børn og personale.

 De anbefalinger kendes nu, og efter at have arbejdet intenst med dem i påskedagene er konklusionen, at dagtilbuddene har brug for nogle dage til at få gjort klar til at modtage børnene på den bedst mulige måde i forhold til de sundhedsmæssige anbefalinger.

 Derfor åbner dagtilbuddene først mandag den 20. april.

 I næste uge fra tirsdag den 14. april til og med fredag den 17. april vil der fortsat blive tilbudt nødpasning i Dagtilbuddene. 

 

- De anbefalinger der er kommet, har vist sig at være udfordrende, især i forhold til Dagtilbuddene. De er omfattende og der er simpelthen brug for tid til at forberede en dagligdag, der kan leve op til de sundhedsmæssige anbefalinger og samtidig kan give mest mulig tryghed for børn, personale og forældre, siger Ann Charlotte G. Vilstrup, der er formand for Børneudvalget.    

Alle forældre vil få besked med praktiske oplysninger om nødpasningen i uge 16 og hvordan hverdagen starter mandag den 20. april via børneintra i ugen efter påske.

 

Skolerne begynder onsdag den 15. april

 På skoleområdet er der også omfattende anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne, blandt andet i forholdet til afstand mellem eleverne, hygiejne, mest mulig undervisning udenfor med mere. Men i og med det kun er eleverne til og med 5. klasse plus specialklasser og specialtilbud, der skal begynde fysisk i skole, er der plads i overskud og derfor er man klar til at starte onsdag.

 - Skolelederne har arbejdet med planlægningen i påsken, og meldingen er, at de er klar onsdag. Forældrene får direkte besked fra den enkelte skole om, hvordan de håndterer situationen og det bliver en anden hverdag end elever og forældre er vant til, men vi er klar, siger Skolechef Morten Kirk Jensen. 

 Yderligere oplysninger hos:

 

Formand for Børneudvalget Ann Charlotte G. Vilstrup på telefon 2285 2945  

Dagtilbudschef Lisbeth Østergaard på telefon 7972 7607

Skolechef Morten Kirk Jensen på telefon 7972 7620