Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Anders Lundsgaard er ny Børne- og Ungedirektør i Billund Kommune

Det bliver 41-årige Anders Lundsgaard fra Varde, der den 1. juni tiltræder som ny direktør for Børn og Unge i Billund Kommune.

Det bliver 41-årige Anders Lundsgaard fra Varde, der den 1. juni tiltræder som ny direktør for Børn og Unge i Billund Kommune.

Der var et bredt ansøgerfelt til stillingen som direktør for Børn og Unge, selvom rekrutteringen er gennemført i Coronakrisen, hvilket blandt andet har medført at dele af ansættelsesudvalget har været med via Skype til samtalerne.

-  Ansættelsesprocessen er gået rigtig fint, og vi var meget tilfredse med ansøgerfeltet. Nu glæder vi os meget til at få Anders ind i direktionen og som direktør for de mange dygtige og engagerede medarbejdere og ledere i Børn- og Ungeområdet, siger Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Den nye direktør er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet og kommer aktuelt fra stillingen som chef for Børn og Familie i Aabenraa Kommune, hvor han været ansat siden 2015 dels som leder af PPR og siden juni 2018 som Børne- og Familiechef.

Anders Lundsgaard har Diplom i Ledelse, projektlederuddannelse og uddannelse i systemisk ledelse, og har inden han rykkede til Aabenraa været psykolog i Esbjerg Kommune.

Privat bor Anders Lundsgaard i Varde, er gift med Maria, der er lærer og har børnene Magnus og Lucas på 13 år og Rosa, der 6 år.

- Jeg glæder mig meget til at komme til Billund Kommune og til sammen med medarbejdere, ledere i området, områdechefer, direktion, politikere og samarbejdspartnere at fortsætte den ambitiøse kurs Billund Kommune er blevet kendt for som Børnenes Hovedstad med stort fokus på børn, unge og familier, siger Anders Lundsgaard.     

Anders Lundsgaard afløser Thomas Reintoft, der 1. marts skiftede til en stilling som socialdirektør i Kolding Kommune.

Fakta:

Der er ca. 940 medarbejdere i Børn- og Ungeområdet i Billund Kommune fordelt på Dagtilbud, Skole samt Unge- og Familieområdet med hver deres områdechef.

Yderligere oplysninger: 

Hos Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen på telefon 40 34 83 04 eller hos Anders Lundsgaard på telefon 24 80 02 79.   

 

Foto: Rune Højer