Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Har du Trekantområdets bedste event-idé?

Initiativrige personer eller grupper med gode idéer til events i kultur- og idrætslivet i Trekantområdet har nu muligheden for at vinde både mentorstøtte og rare kontanter til at skubbe idéerne ud over kanten.

Netop nu går jagten ind på Trekantområdets bedste event-idé. Eventen skal være nytænkende og have potentiale til at tiltrække gæster fra hele landet. Til gengæld bliver arrangørerne hjulpet godt på vej af en dygtig og erfaren mentor og en stor pose penge. Der er i alt 225.000 kroner på højkant, hvoraf mindst 150.000 kroner går til det vindende projekt.

Det er konceptet i Eventboost 2017 – et skræddersyet forløb for talentfulde idræts- og kulturentreprenører, der gerne vil udvikle sig til gode eventmagere. Det er Trekantområdet Danmark, der står bag Eventboost, som også får økonomisk støtte af EWIIs værdipulje.

Oplevelsesøkonomi og eventturisme er efterhånden blevet en storbidragsyder til den danske økonomi. Med Trekantområdets ambition om at være kulturmetropol er det helt naturligt, at vi investerer i at udvikle oplevelsesøkonomien. 

 

"Vi håber, at dette projekt kan optimere mulighederne for de mange kreative idræts- og kulturentreprenører i området og derigennem sikre, at Trekantområdet er vært for Danmarks næste store event-hit, " siger Mikkel von Seelen, chefkonsulent for sport & event i Trekantområdet Danmark.

 

Ansøgningsfristen for at være med i Eventboost er 8. maj 2017. Herefter vil en fagjury udvælge de idéer, der egner sig bedst til et videregående mentorforløb. Fra maj til september vil finalisterne indgå i et tæt sparringsforløb med deres mentorer, hvor de videreudvikler og finpudser deres idé. I oktober findes den endelige vinder.

Vinder-eventen skal kunne tiltrække besøgende fra hele landet.

Eventboost 2017 er støttet af EWII´s Værdipulje.

 

FAKTA:

Se mere om konkurrencebetingelser, deadlines med mere på www.eventboost.nu eller på Trekantområdets Facebookside