Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

180 idrætsfolk hædret af Billund Kommune

Onsdag aften, 5. april, var 300 mennesker samlet til prisoverrækkelse og hæder i Magion i Grindsted. Formålet med aftenen var at hylde idrætsfolk i Billund Kommune, som har udmærket sig ekstra godt i det forgangne år.

Borgmester, Ib Kristensen indledte den store aften med at byde velkommen og sende mange roser af sted til de fremmødte idrætsudøvere. 

"I gør os meget stolte. I er blandt de allerbedste, og det er med stor ære, at jeg overrækker disse priser i aften, " sagde Ib Kristensen.  

 

I alt var 17 klubber repræsenteret, hvilket er tre mere end sidste år, og i alt er der 183 idrætsudøvere, som har vundet medalje individuelt eller som hold. 

"Det er et meget imponerende antal, og uanset om medaljen er vundet ved et jysk mesterskab, et landsmesterskab, et DM eller lignende, så er det et udtryk for, at I har været blandt de allerbedste, " sagde Ib Kristensen. 

De mange medaljer er vundet i 14 forskellige idrætsgrene, og aldersmæssig er der en rigtig stor spredning.    

 

Frivillighed er afgørende 

Der blev også tid til at rose de mange frivillige, som lægger mange kræfter og timer i af holde lokalsporten i live. Kommunens hædersprisen gik derfor i år til den frivillige Mogens Vad Christensen fra Sdr. Omme. Han blev indstillet af foreningen, Bøvl I.F., for sit store engagement og frivillige indsats i foreningen.

"Det er godt, at I frivillige tager jer tid og blev endelig ved med at indstille hinanden, " sagde Ib Kristensen. 

 

De mange priser blev overrakt af Borgmester Ib Kristensen og Børne- og Kulturudvalgsformand Klara Lyskjær Noer. 

Aftenen sluttede af med, at alle var inviteret til håndboldkamp mellem GGIFs håndboldherrer som tog imod Bjerringbro/Silkeborg (BSV) i pokalturneringen. 

 

Se en liste over alle prismodtagerne