Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rådgiver til byggeri af nyt Børneunivers på plads

Planlægningen af det nye byggeri til Børnenes Univers Grindsted Syd er godt i gang. DK2 Bygherrerådgivning er valgt som byggeherrerådgiver og 29. april udbydes opgaven som totalrådgiver på projektet.

Planlægningen af det nye byggeri til Børnenes Univers Grindsted Syd er i fuld gang. DK2 Bygherrerådgivning er valgt som bygherrerådgiver på byggeriet og den 29. april udbydes opgaven som totalrådgiver på projektet.

Børnenes Univers Grindsted Syd er i dag samlet på tre adresser,
Tingparken 60 og 62, Sydtoften 4 og Lindevej 36.

- Formålet med det nye byggeri er at skabe den fysiske nærhed i Børnenes Univers Grindsted Syd. Vi bygger én aldersintegreret institution for børn i alderen 0 til 6 år og med pladser til børn med særlige behov, der visiteres til institutionen, siger Lisbeth Østergaard, der er læringschef i Billund Kommune.

Det er DK2 Bygherrerådgivning, der skal rådgive Billund Kommune gennem byggefasen, og det er et firma med ekspertise i den slags opgaver.

- Vi har vi stor faglig ekspertise inden for bygherrerådgivning, og vi glæder os til at bistå Billund Kommune i en god og konstruktiv proces ved realiseringen af Børnenes Univers i Grindsted Syd, siger indehaver Morten Dencker Grønbæk fra DK2 Bygherrerådgivning.

Næste skridt i processen er udbud af Totalrådgivning, det sker den 29. april.

Byrådet i Billund har afsat i alt 32,5 millioner kroner til byggeriet af det nye Børnenes Univers Grindsted Syd. Den nye aldersintegrerede institution bygges til gennemsnit 130 børnehavebørn, 28 vuggestuebørn og 12 børn med særlige behov, og den skal efter planen stå færdig i april 2018.

Yderligere oplysninger hos Læringschef Lisbeth Østergaard på telefon 7972 7607