Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ny leder af dagplejen fra 1. juni

Det bliver Lise Lotte Damgaard, der fra 1. juni bliver nye leder i dagplejen i Billund Kommune.

Det bliver Lise Lotte Damgaard, der fra 1. juni bliver nye leder i dagplejen i Billund Kommune.

Lise Lotte Damgaard kommer fra Esbjerg Kommune, og aktuelt fra stillingen som fritidsleder på Auraskolen, hvor hun er leder for tre fritidspædagogiske ledere og 40 pædagoger og pædagogmedhjælpere.

Derudover kommer hun til Billund med 13 års erfaring som pædagog, daglig leder og souschef indenfor dagtilbud.

- Vi har søgt efter en visionær og strategisk leder til Dagplejen, og det får vi i høj grad med Lise Lotte, der bringer ledelseserfaring, faglige kvalifikationer og gode værdier med ind i stillingen, siger Lisbeth Østergaard, der er Læringschef i Billund Kommune.

 

 

Lise Lotte Damgaard har de 6 grundmoduler og 3 valgfags moduler i ledelse, og næste step er afgangsopgaven i Diplom i ledelse. Privat bor hun i Tarp med sine tre børn på 15, 12 og 8 år.

 

- Dagplejen er uhyre vigtig og i høj grad med til at børn kan få en positiv tilgang til livet og gode forudsætninger for fremtiden. I dagplejen vil børnene indgå i gode relationer til andre børn, hvor der er fokus på trivsel, som er med til at børnene opnår livsglæde og et godt børneliv. Jeg glæder mig til at være en del af Dagplejen i Billund Kommune, hvor ambitionerne om at skabe de bedste muligheder for børnene er meget tydelige, siger Lise Lotte Damgaard. 

Yderligere oplysninger hos Læringschef Lisbeth Østergaard på telefon 7972 7607 eller kommende leder Lise Lotte Damgaard på telefon 40 49 09 61


Fakta:

Der er ca. 340 børn og 100 dagplejere fordelt på 16 team teams i Billund Kommune. Dertil 6 dagplejepædagoger. Ledelsesteamet består fra 1. juni af Helle Høstgaard Møller som souschef og Lise Lotte Damgaard som leder.