Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hæderspriser til idrættens ildsjæle og dygtige sportsudøvere

Billund Kommune og Billund Kommunes Idrætsråd markerede den 8. april de flotte resultater som idrætsudøvere fra hele Billund Kommune har præsteret i 2014. Ikke kun de dygtige idrætsudøvere blev hædret, men også trænere og ledere, der i årets løb har udmærket sig i særlig grad fik en hæderspris.

232 idrætsudøvere skulle hyldes af ledere og forældre til prisoverrækkelsen hvor Uffe Schmidt, viceborgmester i Billund Kommune holdt velkomsttalen og formanden for Børne- og Kulturudvalget Klara Lyskjær Noer stod for prisuddelingen.

- Det er godt gået af de mange sportsudøvere og vi er i Billund Kommune rigtig stolte af de flotte resultater der er blevet præsteret, udtaler viceborgmesteren.


Det store antal idrætsudøvere vidner om, at der er opnået mange flotte resultater i mange sportsgrene og i mange aldersgrupper. Der er vundet alt fra VM til jyske mesterskaber og i 13 meget forskellige sportsgrene. Fælles for samtlige medaljer og resultater er, at de er vundet i hård konkurrence med andre deltagere fra Danmark, men også fra udlandet.

- Man vinder ikke uden at træne hårdt. Og man vinder med garanti heller ikke – hvis ikke man har dygtige trænere og ledere. Så derfor er det også helt naturlig at både Billund Kommune og Billund Kommunes Idrætsråd også uddeler særlige priser til nogle få af mange ledere og trænere, der hver dag gør en forskel rundt omkring i foreningerne, tilføjer viceborgmesteren.


Tre forskellige priser

Til prisoverrækkelsen skulle der overrækkes tre forskellige priser. Idrætsrådets pris/BKI prisen, som uddeles til én eller flere unge, ulønnede idrætsledere, som har vist bemærkelsesværdige lederevner, og har opnået gode resultater. Dernæst Billund Kommunes Idrætspris, som gives til enkeltpersoner eller hold, hvis præstationer har været særlig bemærkelsesværdige. Og sidst Hæderbevisninger der gik til henholdsvis enten 1.,2.,3. pladser ved mesterskaber, 1. pladser ved landsmesterskaber eller til personer, som har fortjent en hædersbevisning dog uden præstation. Det er holdene selv, der har indstillet de personer de mener, har udmærket sig i højere grad.

Priserne gik til...

Idrætsrådets pris/BKI prisen gik til Jacob Brinkmann, Grindsted Svømmeklub og Christina Eskildsen, GGIF- Gymnastik.

Billund Kommunes Idrætspris gik til Flemming Vesth, fodboldtræner for U14 fodboldpiger.

Se listen af Hædersbevisninger her.