Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund Kommune inviterer til Åbent hus på det nye rådhus lørdag den 25. april

Billund Kommunes nye samlede Rådhus på Jorden Rundt 1 i Grindsted er nu ved at være helt færdigt.

Lige nu er Medarbejdere fra Børne- og Kulturforvaltningen på Hedemarken og Stationen er i fuld gang med at flytte ind.

Og i morgen fredag den 10. april afleverer hovedentreprenøren K.G. Hansen & Sønner officielt rådhuset til Billund Kommune.

Og Lørdag den 25. april inviterer Billund Kommune alle borgere til Åbent Hus i det nye Rådhus fra klokken 9.00 til 13.00.

Festdagen begynder klokken 9.00, hvor Billund Garden spiller og hvor Borgmester Ib Kristensen byder velkommen.

- Vi er rigtig glade for og stolte af det nye Rådhus. Jeg har personligt fået mange henvendelser fra borgere, der har spurgt om der bliver åbent hus, så vi håber naturligvis, at der kommer rigtig mange lørdag den 25. april, siger Borgmester Ib Kristensen.

Alle er velkommen og indenfor i rådhuset bydes der fra klokken 9.00 på kaffe og rundstykker, og gæsterne får mulighed for at bevæge sig rundt på de forskellige etager og afdelinger.

Samtidig vil Borgmester Ib Kristensen og Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen forskudt fortælle historien om, hvordan det nye Rådhus er blevet til og ikke mindst om de visioner, der ligger bag byggeriet.

Børnene kan komme lidt senere

I forhallen vil der være underholdning med et Jazz orkester og Pjatkloven Lillebror vil underholde de yngste. Fra midt på formiddagen vil der være tag selv sandwich i den nye flotte kantine med udsigt over søen ned mod sygehuset.

- Vi håber der kommer rigtig mange, men også at folk fordeler deres besøg over tidsrummet fra klokken 9.00 til 13.00, så derfor har vi børneunderholdning fra midt på formiddagen, forklarer borgmester Ib Kristensen.

Alle er velkommen og tilmelding er ikke nødvendigt.