Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Nyheder

Følg med i seneste nyt om og fra Billund Kommune.

 

 

 

 • 9. juli 2020

  Indstil din forening til prisen som Årets Forening 2020

  Nu er det muligt at indstille Billund Kommunes foreninger indenfor det sociale område til prisen som Årets Forening 2020. Prisen bliver givet til foreninger på det sociale område, som har markeret sig på særlig vis, eller som har taget spændende ny initiativer. Indstilling til prisen skal ske senest den 9. august 2020.

  Læs mere
 • 8. juli 2020

  Rådhuset i Billund Kommune er lukket i uge 29

  Sommerferien er lige om hjørnet. Det gælder også i Billund Kommune, hvor Rådhuset på Jorden Rundt og Kompetencecentret på Tårnvej er lukket i uge 29 fra fredag den 10. juli klokken 12.00 til mandag den 20. juli klokken 8.30.

  Læs mere
 • 6. juli 2020

  Sports- og Kulturgalla rykket til efteråret

  Nu bliver det igen muligt at komme med til Sports- og Kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kommunens sports- og kulturtalenter. Arrangementet blev aflyst tidligere i år på grund af corona, men er nu blevet rykket til den 30. september.

  Læs mere
 • 2. juli 2020

  Officiel åbning af Grindsted City Beach lørdag

  Nok er håndværkerne fortsat i fuld gang, men allerede i morgen står Grindsteds nye bystrand klar, og alle interesserede er inviteret til åbningen nu på lørdag den 4. juli kl. 11.

  Læs mere
 • 30. juni 2020

  Billund Kommune henter ny direktør fra Kolding

  Fra 10. august er Direktionen i Billund Kommune igen fuldtallig. Her tiltræder 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen som ny direktør for Teknik-, Plan- og Kultur.

  Læs mere
 • 24. juni 2020

  Ekstra mange sommeraktiviteter til en ekstra sjov sommer

  Helt ekstraordinært bliver Billund Kommunens program for Sommersjov udvidet til hele sommerferien med ekstra mange aktiviteter fra uge 27-32. Det sker efter, at regeringen har uddelt en penge til sommeraktiviteter efter corona. Det bliver derfor muligt nu at tage gratis i biografen, prøve dine evner af i en omgang lasergame og meget, meget mere.

  Læs mere
 • 24. juni 2020

  Carina Serritzlew er ny Museumsleder i Billund Kommune

  Det bliver Carina Serritzlew fra Aarhus, der den 10. august tiltræder som ny leder for Billund Kommunens Museer

  Læs mere
 • 23. juni 2020

  Billund Kommune tager topplacering hos Dansk Byggeri for ottende år i træk

  Dansk Byggeri har otte år i træk lavet landsdækkende analyse af erhvervsvenligheden og for ottende gang er Billund Kommune at finde i top ti i Danmark. Denne gang helt præcis som den tredjebedste erhvervskommune i Danmark.

  Læs mere
 • 23. juni 2020

  Playful Learning - for ALLE børn!

  Et enigt byråd valgte i går at takke ja til de 25 mio. kroner, som LEGO Fonden har valgt at donere i samarbejdet omkring den fortsatte udvikling af Playful Learning i Billund Kommune over de næste seks år. Efter gode erfaringer fra pilotåret på Vorbasse Skole udbredes den legende og eksperimenterende tilgang til undervisning og læring nu til alle skoler i kommunen. 

  Læs mere
 • 19. juni 2020

  Oplev strandlivet midt i Grindsted Midtby

  For at understøtte handelslivet og skabe liv i midtbyen, samt som optakt til dette års DM i beachvolley, etableres Grindsted City Beach på Torvet. Her vil Grindsted Handelsstandsforening og Grindsted Petanqueklub sørge for flere aktiviteter til sommerens besøgende.

  Læs mere