Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Bæredygtighed i Billund Kommune

Vækst og udvikling er nøgleord i Billund Kommune. Kommunens udviklingsstrategi "5 veje til vækst” sætter kursen for en udvikling gennem blandt andet innovation, bæredygtighed, kvalitet og nye samarbejdsformer. Byrådet har sat særligt fokus på en række udviklingstemaer, herunder Billund Kommunes grønne profil, som væsentlige perspektiver i udviklingen af den kommunale service.

Med indsatsprogrammet, Bæredygtighed i Billund kommune, skaber vi en struktur bag kommunens grønne profil og sætter overordnede visioner og strategier for en bæredygtig udvikling. Hermed opnås synergi mellem kommunens mange aktiviteter, og der sættes overordnede mål for hhv. en bæredygtig kommunal drift, de rekreative omgivelser og kommunens rolle i relation til en bæredygtig udvikling i samarbejder med borgere og erhverv.

Indsatsprogrammet, Bæredygtighed i Billund, skal ses som et vigtigt tværgående og integreret perspektiv i kommunens aktiviteter i samspil med vores omgivelser. Programmet er dynamisk, og de formulerede overordnede formål og strategier er udtryk for kommunens langsigtede ønsker og hensigter. De kommende års indsats på de enkelte områder vil indgå i kommunens normale budgetproces, idet den budgetmæssige prioritering og bevilling foregår på sædvanlig vis, i forbindelse med planlægning og beslutning af de konkrete aktiviteter.

 

Læs Bæredygtighedsstrategien her