Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Miljø

Her kan du se planer vedr. miljø

 • Affaldsplan 2021-2033

  Kommunens affaldsplan beskriver status kommunens affaldsordninger samt målene for forebyggelse og effektiv udnyttelse af borgernes og virksomhedernes ressourcer frem mod 2033.

  Læs mere

 • Affaldsregulativer

  Affaldsregulativerne beskriver reglerne for hvordan kommunens borgere og virksomheder skal behandle de forskellige typer af affald. 

  Se kommunens regulativer for affald

 • Billund Kommune Spildevandsplan 2018-2024

  Billund Kommunes Spildevandsplan 2018-2024 erstatter Spildevandsplan 2011-2018 med tilhørende tillæg. Planen er udarbejdet i tæt samarbejde med Billund Vand & Energi A/S.

  Læs mere

 • Indsatsplan for grundvandsbeskyttelse

  Rent drikkevand er ikke en selvfølge. Det kræver omtanke og rettidig omhu, hvis vi skal bevare muligheden for at indvinde rent grundvand.

  Derfor har Billund Kommune udarbejdet en indsatsplan for beskyttelsen af vores grundvand. Planen fastlægger de aktiviteter, der skal være med til at sikre rent grundvand.

  Læs mere

 • Rottehandlingsplan

  Billund Kommune vil med handlingsplanen beskrive målene for rottebekæmpelse i 2021 og frem. Kommunalbestyrelsen skal revidere handlingsplanen minimum hvert 3. år.

  Læs mere

 • Støjhandlingsplan for Billund Lufthavn

  Billund Lufthavn er i hht. reglerne om støjhandlingsplaner en større lufthavn, dvs. en civil lufthavn med mere end 50.000 operationer om året.

  Billund Kommune er som miljømyndighed for lufthavnen forpligtet til at udarbejde en støjhandlingsplan for lufthavnen.

  Læs mere