Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lokalråd

Lokalrådet er lokalsamfundenes formelle paraplyorganisation. Rådet repræsenterer lokale borgere og foreninger med hensyn til den generelle udvikling af lokalsamfundet i forhold til Billund Kommune, Landdistriktsrådet og de øvrige lokalsamfund. Lokalrådet koordinerer også lokalsamfundets udviklingsarbejde, hvorfor de lokale udviklingsplaner er forankret i lokalrådet.

Lokalrådet repræsenterer lokalsamfundet, hvilket forudsætter løbende involvering af borgere og foreninger, så repræsentanterne altid er opdateret i forhold til lokalsamfundets ønsker og behov.

Lokalrådet afholder et årligt individuelt dialogmøde med landdistriktskonsulenten med gensidig orientering, opfølgning på arbejdet med de lokale udviklingsplaner og afklaring af praktiske spørgsmål, mm. Det enkelte lokalråd faciliterer mødet.

Hvert fjerde år præsenterer lokalrådene deres lokale udviklingsplaner for økonomiudvalget. Det sker andet år i valgperioden. I den forbindelse afholder administrationen en videnbazar i det omfang, det er relevant. Her møder lokalrådene relevante fagpersoner til en uformel snak om de lokale udviklingsplaner og de kommende års udviklingsarbejde.

 

Læs mere om lokalrådene.