Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kan du få en hurtigere bredbåndsforbindelse?

Udrulning af en hurtigere bredbåndsforbindelse sker på kommercielle markedsvilkår. Jo flere kunder, der er til at betale anlægsomkostningerne, jo bedre forretningsplan er det for teleselskabet.

Udrulning af hurtigt internet foregår på kommercielle markedsvilkår. Det vil sige, at for, at et af internetudbyderne vil tilbyde dig en løsning, skal det være rentabelt for dem. Jo flere kunder I er til at betale for anlægsomkostningerne, jo bedre forretningsplan bliver det for selskabet.

Energistyrelsens Bredbåndspulje

Energistyrelsens Bredbåndspulje har kørt i to år. Hold godt øje med Energistyrelsens hjemmeside.

Processen for Bredbåndspuljen de forrige år har været:

  • Maj – frist for indsigelse mod det kortmateriale, der ligger til grund for ansøgerne (udpegede støtteberettigede adresser)
  • August – frist for at annoncere sit projekt
  • September – frist for at sende en ansøgning til puljen

 

TDC/Yousee

Hvis man er en borgergruppe på mindst 50 personer der går sammen, så kan man indgå i en dialog med TDC/Yousee. Læs her om TDC/YouSee’s landdistriktsinitiativ.

Øvrige muligheder

Alle COOP-butikker har rullet fibernet ud. Erhverv, der ligger tæt på en COOP-butik, kan koble sig på fibernettet. Kontakt leverandøren NIAnet på 70 20 87 30 eller info@nianet.dk, hvis du vil høre mere.

Husk i øvrigt, at fra 1. januar 2016 har alle danskere kunnet få håndværkerfradrag fra BoligJobordningen, hvis borgeren ønsker at blive tilsluttet en ny og bedre bredbåndsforbindelse. Fradraget gives eksempelvis til nedgravning af fibernet på borgerens egen grund.