Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Mobil- og bredbåndsdækning

Vi er afhængige af en teknologi, der fungerer. Det gælder både den mobile telefonforbindelse og internetforbindelsen via bredbånd.

Flere og flere fravælger fastnettelefonen for kun at bruge mobiltelefonen, og det kræver en stabil forbindelse, uanset hvor vi befinder os.

Kommunikation mellem borgere og det offentlige foregår for det meste digitalt for eksempel gennem E-boks. Det kræver en stabil og hurtig bredbåndsforbindelse.

Udover private borgere har vi også erhverv i kommunen, der har behov for en hurtig online tilstedeværelse.

 

Giv os et praj - muligheden er lukket nu!

Vi har brug for din hjælp. Til og med den mandag d. 19. februar 2018 kan du give os et praj om, hvor du oplever problemener med din mobil- og bredbåndsdækning.
Tip også gerne dit lokalsamfund om muligheden.

Når du kommer ind på siden beder vi dig oplyse navn og kontaktoplysninger. Derudover er der en række spørgsmål du skal svare på. Vi beder dig give os så mange oplysninger som muligt. Der er også en kortfunktion, hvor du skal placere din adresse på et kort, der hvor du oplever problemer. Når du giver os et praj accepterer du samtidig at vi må bruge dine oplysninger til interne analyser, politisk behandling og at vi må kontakte dig for yderligere oplysninger.