Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sundhedspolitik 2018: Sundhed over Billund Kommune

Billund Kommune sender hermed den kommende sundhedspolitik 2018, 'Sundhed over Billund Kommune', i offentlig høring til og med den 17. november 2017. Sundhedspolitikken erstatter den tidligere sundhedspolitik 2014 – 2017.

Sundhedspolitik 2018 bygger på veldokumenteret evidens på sundhedsområdet, på anbefalinger i Muusmann-rapporten 'Kommunal medfinansiering og Sammenhæng i tilbud til borgerne' og på de udfordringer og muligheder vi ved, vi står overfor på sundhedsområdet nu og i de kommende år.

Formålet med Sundhedspolitikken 2018 er at skabe en ramme for den strategiske retning på sundhedsområdet i Billund Kommune, så sundhed tænkes ind tværorganisatorisk - i alle arbejdsgange, beslutninger og nye tiltag.

Sundhedspolitikken er målrettet alle borgere og den kommunale forvaltning i Billund Kommune. Sundhedspolitikken er udarbejdet af Billund Kommune og er blevet til i en samskabende proces og dialog mellem borgere, foreninger, medarbejdere, ledere og politikere, hvor der har været fokus på de ønsker og oplevelser, der giver mening for os alle som borgere uanset baggrund. 

Kommentarer til udkastet bedes fremsendt via e-mail til Billund Kommune senest den 17. november 2017 på lbf@billund.dk

Eventuelle spørgsmål kan rettes til projektleder Lone Bülow Friis på lfb@billund.dk eller leder af Sundhedsstaben Lene Bruun på leb@billund.dk

Læs Sundhedspolitk 2018: Sundhed over Billund Kommune her