Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

3D Streetart i Grindsted

Foran MAGION i Grindsted, er der nu landet en flyvemaskine fra en svunden tid, eller en anden verden. Under temaet ”ud over kanten” har den hollandske streetartkunstner Remko Van Schaik, designet og udført et 3D maleri, direkte på asfalten. Maleriet er en del af Trekantområdets Festuge.

Hvad siger kunstneren om opgaven?

Remko kæmpede en ulige kamp mod flere dages regnvejr, men det lykkedes ham at nå i mål med maleriet.

Remko var meget glad for det sted der var udvalgt til maleriet. Mange unge til og fra uddannelsesstederne standser op, og det synes han var meget fint.

Hvor længe holder maleriet?

I princippet kan malingen holde i flere måneder, men maleriet bliver kun på asfalten en kort tid endnu, indtil en planmæssig opgravning af asfalten påbegyndes, så det gælder om at få taget nogle billeder i tide.

 

Hvordan virker 3D

maleriet er lavet, så det virker som optisk bedrag, som om motivet svæver i luften, hvis man kigger på det fra en bestemt vinkel.

Hvis man placerer sig på asfalten, stående eller siddende på det blå sæde, og fotografen står placeret på viewpoint, vil det på fotoet se ud som om man netop har gennembrudt asfalten nedefra, flyvende på maskinen – prøv det!
Se flere af Remkos værker fra hele verden på

Vil du vide mere om kunstneren?

www.remkovanschaik.com