Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

SOMMERSJOV 2016

Nu er Brochuren klar og den uddeles på skolerene fra d. 7. - 10. juni

Sommersjov 2016 - nu med Cirkus og sæbebobler!

OBS! Rollespil er aflyst, desværre

Nu er Sommersjov 2016 kataloget tilgængeligt i en digital form.

English Version

Kataloget som PDF med mulighed for at printe alle eller enkelte sider

Yderligere info: Kulturkonsulent Charlotte Popp

Brochuren er på vej ud

3.600 eksemplarer er trykt og bliver uddelt på skolerne til 0. – 8. klasse.

De fleste tilbud er gratis.

I det trykte hæfte har der indsneget sig en fejl på side 14: Tilbuddet Nak og æd /Juniorhunting er for de 9 - 11 årige, og ikke for 0. - 10. klasse, som der fejlagtigt står. Fejlen er rettet i alle webversioner

Variation

Der kan vælges imellem 23 tilbud i kategorierne Børnekultur, Sport & Leg samt Dyr og Natur.

I Børnekulturkategorien kan man udover at lave cirkus blandt andet se et trylleshow, lave spænende mad, kæmpe mod sortelevere og bygge kunstværker sammen med nogle kunststuderende. Under Sport & Leg kan man boltre sig i vandet i Magion svømmehallen eller lave atletik.

I Dyre- og Naturkategorien gentager vi nogle kæmpesucceser fra tidligere, nemlig børnedyrskue og ”Ta’ et dyrekørekort”. Disse tilbud plejer at blive solidt besøgt, og i år kan man også prøve at være jæger i et døgn, og komme med på en rigtig jagt.

I maj måned blev der for første gang lavet en børnehappening i Billund, hvor en masse børn skulle prøve at blæse så mange sæbebobler, som muligt på én gang. I Sommersjov prøver vi at se om vi kan lave endnu flere, så Nichole Peterson, der står bag arrangementet, opfordrer børn og voksne fra hele kommunen og af alle nationaliteter til at dukke op på plænen bag Billund Centret den 1. juli kl. 14.30 – så skal der blæses sæbebobler til den store guldmedalje!

Nyheder

CIRKUS: I år har vi besøg af et cirkus, der bor i vores kommune hele ugen. Det er ikke et helt almindeligt cirkus, men derimod et cirkus fuld af børn og unge. Cirkus Kæphøj bor til daglig i Holbæk, og er et tilbud til børn og unge om at ”gå til cirkus”. Det har eksisteret i 30 år, og er blevet et rigtigt cirkus. Hvert år har cirkus Kæphøj turneret i Europa i sommerferien – men i år har de ønsket at besøge Børnenes Hovedstad.

”Vi er meget glade for at Cirkus Kæphøj har lyst til at komme og besøge os i Børnenes Hovedstad” siger kulturkonsulent Charlotte Popp. ” Cirkus appellerer til os alle, og især til børn, og selvom Cirkus Kæphøj er et dansk cirkus vil forestillingerne kunne forstås af alle nationaliteter. ”

Ud over særforestillinger for SFO og børnehavebørn, bliver der offentlige forestillinger for hele familien, samt sommerferiekurser, hvor cirkussets børn lærer vores børn at lave cirkustricks. Cirkusteltet bliver stillet op på græsset bag ved Billund Idrætscenter på Kærvej i Billund.

GOKART: En anden nyhed er, at Grindsted Gokartklub har meldt sig på banen, og er klar med et tilbud til fartglade drenge og piger.

MAKING: En nyhed er det også at bibliotekets Makerafdeling åbner dørene til det store makerværksted på Billund Bibliotek. Alle børn kan her lege sig til læring og fantasi, og leve sig ind i vidunderlige verdner med dimser og dippedutter, der bliver til slotte eller robotter.

Unge

Der er også tilbud særligt til unge, om at besøge kommunens mange ungdomsklubber, som giver den fuld gas med overaskende indslag og sjove konkurrencer. Og så bliver man jo aldrig for gammel til at lære nye numre, så de to cirkusworkshops er også henvendt til unge.

Samarbejde

Sommersjov er et fantastisk samarbejde mellem de frivillige i foreningerne og kommunens egne kultur-og fritidsinstitutioner. Vi er dybt afhængig af de mange frivillige kræfter, der hvert år lægges i at få sommerferieaktiviteterne til at lykkes til gavn for alle børn. Billund Kommune takker alle involverede for de store og unikke bidrag,” udtaler kulturkonsulent Charlotte Popp
”Brochuren kommer ud til alle børn, og det er en super chance for vores foreninger til at vise, hvem de er og give børnene smagsprøver på deres helt egen yndlingshobby eller sport,” udtaler kulturkonsulent Charlotte Popp endvidere.