Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skulpturguide til Billund By

Tag på skulptur-tur i Billund by. Med den nye SKULPTURGUIDE i hånden (eller på telefonen) kan du nu opleve 43 smukke og unikke skulpturer i Billund by på egen hånd.

En arbejdsgruppe med repræsentanter fra både Billund Kunstforening og Skulpturpark Billund har på initiativ af Jørgen Bruhn udarbejdet en brochure, som viser alle de mange spændende og flotte skulpturer i Billund. Brochuren beskriver både skulpturerne i Skulpturpark Billund og skulpturerne i Billund by og nærmeste omegn.

Udover at vise de mange skulpturer indeholder brochuren også et oversigtskort over de i alt 42 skulpturer/skulpturgrupper i Billund. Den foreslåede rute er ca. 4 km lang. Ruten starter og slutter i midtbyen – og byder ud over skulpturer også på smuk og unik Billund-natur med eng, vandløb og skovbevoksning i Skulpturpark Billund.

Brochuren om de mange skulpturer kan hentes gratis i byens butikker, på hoteller og restaurationer.

Den kan også downloades nederst på siden her. 

Arbejdet med brochuren er gennemført lokalt i Billund. Johnny Madsen, som er en del af arbejdsgruppen, har taget alle de smukke billeder. Den grafiske virksomhed Parløb A/S, har lavet det grafiske design, og Originalen har stået for trykningen. Ole Kirk’s Fond har støttet tilblivelsen af brochuren.

Billund Handelsstandsforening står for distributionen af brochuren.

 

Billund Kommune hjælper med formidling af brochuren. 

 

Hent en gratis SKULPTURGUIDE i byens butikker, i Billund Centret eller på Biblioteket.

 

Download eller læs SKULPTURGUIDEN online her.