Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Børnenes natur - kom og leg

Kom og leg i naturen, her er højt til loftet og plads til alle.

Rum til leg

Naturen kan du lege på tværs af alder, og her går legen, kreativiteten, læringen og sundheden hånd i hånd. Naturen danner rammen for fællesskabet og de fælles aktiviteter som for eksempel at besøge de græssende kvæg, der plejer heden og engene.

I naturen er der højt til himlen.

Naturen i Billund Kommune

Naturen i Billund Kommune rummer alt fra langstrakte heder, smukke enge, og forunderlige moser. Her kan du opleve naturens eventyr på tætteste hold. Det ujævne terræn giver en naturlig legeplads, hvor balancen og udholdenheden bliver styrket - her kan du lege sundheden ind i hverdagen.

I Billund Kommune har vi fokus på at tilgængeligheden og adgangen til områderne skal være i top, så også de helt små kan komme tæt på naturen. Derudover har vi faciliteter reserveret til børn som for eksempel børnenes helt egne bænke.

Legeplads på alle årstider

Naturen er en legeplads på alle årstider. Så tag hele familien med ud til for eksempel Grindsted Engsø en kold vinter dag, og oplev vintersolen, og leg i sneen, her er der også mulighed for at grille ved den vestlige parkeringsplads og her er også et udgangspunkt for fire forskellige stiruter.

Fornemmelsen af årstidernes skiften og de forskellige elementer i naturen, de sjældne arter, vandet, de græssende køer, regnen og solen, giver en forståelse for naturen, og alt hvad den har at byde på.

 

Naturvejlederture

Der er også rig mulighed for at deltage i en række planlagte naturvejlederture i Billund Kommune