Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Synliggørelse af stinettet i Billund Kommune

I Billund Kommune har vi et hav af steder, hvor du kan få en naturoplevelse. Men hvordan er adgangen til arealerne og mangler der faciliteter til ophold, parkering eller overnatning, som kan gøre vores natur endnu mere attraktiv?

Lidt om projektet

I projektet "Synliggørelse af stinettet" finder vi løsninger på problemer med adgang, ruteanvisninger og manglende faciliteter. Mangler du en sti, nogle kort med ruter, eller måske bare et sted til ophold, så konktakt natur og Friluftsliv. 

Vi forsøger også at formidle de oplevelser som du kan få ude i kommunens natur. Dette gør vi både digitalt og ude i selve naturen.

Stier, ruteanvisninger og skilte

Vi er i fuld gang med at få skiltemed ruter og små historier ruter samt pæle med små pile på ud i vores naturområder. På denne måde kan du få en lille historie med eller måske noget ny viden, når du er på tur i naturen.

Digitale tiltag

I projektet prøver vi at finde den bedste løsning for at vise vores faciliteter og stier på de forskellige digitale platforme. Vi håber på at der i 2020 vil være muligt at se kommunens stier på din smartphone. 

Dronefilm til hjemmeside og sociale medier

Da vi gerne vil have så mange som muligt til at opleve vores helt særlige natur i Billund Kommune, er vi ved at få lavet 4 forskelige dronefilm. Disse skal vise på vores hjemmeside og som skal bruges på sociale medier.