Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Historien bag Fortællestien og starten på projektet

Læs om hvordan projektet blev til, om de forskellige workshops og hvordan børnenes tegninger - ud fra de ældres historie - blev vagt til live i de nye fine skulpturer.

Fortælle-Workshop for ældre d. 3. oktober 2017

Først holdt vi et kaffemøde med en gruppe ældre på plejecenteret, hvor der blev fortalt historier fra ”gamle dage”. Der blev fortalt om skolen, om at arbejde i markerne, om hvordan man fejrede jul i gamle dage. Der blev også fortalt om gode legekammerater, sjove lege og meget mere. De bedste historier tog vi med hen til børnehaven Trætoppen.

Tegne-workshop for børn d. 24. oktober 2017
I børnehavens blev historierne læst op, og børnene skulle nu tegne billeder til historierne. Der blev snakket om gamle dage og der blev vist forskellige billeder som inspiration. Der blev også leget nogle lege ”fra gamle dage”. 

Historierne bliver levende i skove
Efter workshoppen blev børnenes billeder omdannet til en række små skulpturer. Skulpturerne står nu i skoven nord for skulpturstien. Historier og tegninger er udgivet i en folder der kan afhentes i Billund Plejecenter.  Vi håber også, at forældrene og pårørende vil tage børnene og de ældre med ud og på Fortællestien og fortælle flere gode historier. 

Samarbejde
Projektet er et samarbejde mellem Børnehaven Trætoppen i Billund, Billund Plejecenter og Billund Kommune.