Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sundhed og samvær – for de mindste og de ældste

Tag med på opdagelse på Fortællestien bag Billund Plejecenter

Fortællestien

Fortællestien er en hyggelig sti i Billund By, som man kan nyde med sine nære og kære.

Fortællestien er skabt i et samarbejde mellem Billund Plejecenter og Børnehaven Trætoppen. Et samarbejde der har resulteret i, at gamle beretninger, minder og fortællinger har fået et helt nyt liv.

I forbindelse med projektet er der blevet afholdt to workshops. Den ene workshop blev afholdt hos de ældre på Billund Plejecenter. Her kom alle minderne frem, og der blev fortalt gode historier fra gamle dage. Den anden workshop blev afholdt hos børnene i Børnehaven Trætoppen. Her blev alle de hyggelige historier læst op, og der blev tegnet mange flotte tegninger med inspiration fra de ældres historier.

Alle de fine tegninger er til sidst blevet omdannet til fine skulpturer, der står i skoven omkring Fortællestien. De små historier ved hver skulptur kan inspirere til at mindes og fortælle flere gode livshistorier.

Hermed håber vi, at Fortællestien kan fremme fysisk bevægelse og oplevelser i naturen og samtidig skabe en kobling mellem de mindste og de ældste, så generationer kan mødes i en fælles fortælling og med et smil på læben.

 

Læs mere om historien bag projektet og de to workshops herunder.