Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sådan tilmelder du dig

Igen i år vil der igen være krav om tilmelding til de enkelte ture. Læs hvordan du tilmelder dig herunder.

Tilmelding vil foregå efter først-til-mølle-princippet og antallet af pladser afhænger af de gældende Corona restriktioner. Der vil være mulighed for at komme på venteliste til den enkelte tur, skulle alle pladser være optaget.

 

Du tilmelder dig ved at klikke dig ind på den tur du gerne vil med på. Herunder finder du et tilmeldingslink, som du blot skal klikke på og herefter udfylde tilmeldingsblanketten. Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten, vil du modtage  en kvittering på mail og du er nu tilmeldt. Du vil også få besked hvis alle pladser er optaget og du er kommet på ventelisten.

 

Se en kort guide om hvordan du tilmelder dig her!

 

Vi justerer løbende antallet af pladser på turene på baggrund af de gældende restriktioner, så selv om du i første omgang kommer på venteliste til en af turene, er der stadig mulighed for at du får en plads.

 

Når det er tid til at tage på tur, vil det ikke være nødvendigt at medbringe kvitteringsmailen. Det er bare at møde op på det aftalte mødested.

 

Oplever du problemer med tilmelding er du mere end velkommen til at kontakte os, du finder vores kontakt oplysninger til højre på siden her.

 

Rigtig god tur!