Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hjælp til endomondo

Vil du bruge applikationen (appen) Endomondo til at vise vej på ruten, og læse om alle interessepunkterne, så få vejledning til hvordan du bruger appen her.

Vil du også gerne kunne finde de spænde ruter på din telefon, og læse nogle mere uddybende fortællinger om nogle af de steder du kommer forbi på turen, så følg nedenstående vejledning og få adgang til Endomondo på din telefon. Hvis du ikke har markeret ruterne som favoritter skal du stå ude ved ruten for at finde dem via din app. Det er også muligt at gøre ruterne til dine favoritter, en beskrivelse heraf findes længere nede på siden.

Vejledning til brug af Endomondo 

  • Gå til det sted, hvor du henter dine apps. for eksempel Appstore eller Google Play, her henter du appen. Alternativt kan du via din browser finde Endomondo og oprette en bruger, herfra kan du også hente appen.
  • Når du åbner appen skal du oprette en bruger. Husk ved oprettelse at læse privatlivsvilkår inden du opretter brugeren. Billund Kommune er ikke ansvarlig for datasikkerheden når du opretter en bruger. 
  • Når du kommer ind på startsiden skal du trykke på de tre små prikker i nederste højre hjørne, hvor der står mere. (se rød pil på nedenstående billede)
  • Herefter skal du klikke på Ruter (se rød pil på nedenstående billede).
  • På rutesiden er der to faner, én cirkel med rød og grøn prik/favoritter, samt et forstørrelsesglas/ruter i nærheden. Trykker du på forstørrelsesglas/ruter i nærheden, kan du se alle ruter i nærheden. Her finder du rød, blå, grøn og sort rute, hvis du står ved Min Købmand i Filskov (se rød pil på nedenstående billede). Her kan du klikke på den rute, du gerne vil gå og gøre den til en af dine favoritter ved at klikke på den lille stjerne i venstre hjørne. Herved vil den nu ligge fast under din favoritside.

 

 

  • Hvis du gerne vil følge en bestemt rute, og finde alle informationerne, som er beskrevet inde på selve ruten, så klik på den ønskede rute. Når du er herinde, kan du klikke på kortet og få vist mere information om ruten, samt klikke på de grønne dråber og læse mere om interessepunkterne. Du kan også kikke på følg rute og derved bruge Endomondo til at følge ruten. 

 

 

 Sådan gør du ruten til din favorit rute så du let finder den igen via din computer.

 Sidder du derhjemme og er ved at planlægge din tur, kan du få Kløverstierne i Filskov til at blive dine favoritter via din browser. Dette gøres ved at følge nedenstående skridt.

Når en rute er markeret som favorit fremgår den i appen under ruter ved den lille cirkel med en rød og en grøn prik/favoritter. Det vil sige at du nemt kan tilgå dine favoritruter, også selvom du ikke er i nærheden af ruterne. Det du skal gøre er:

 

  • Gå ind i din browser fx Explore eller Crome. Her finder du Endomondos hjemmeside og logger ind med din bruger. (Billund Kommune er ikke ansvarlig for data, når du bruger Endomondo og du er logget ind med din bruger, husk altid selv at læse privatlivsvilkår)

 

 

  • Når du er logget ind, klikker du på fanen ruter og herefter finde du ruterne på kortet ved at zoome ind på Filskov ved Stationsvej 2, 7200 Grindsted. Her vil du, hvis du zoomer ind på købmandens parkeringsplads, til sidste kun kunne se de 4 ruter i venstre side af billedet (se rød cirkel). 

 

 

  • Hvis du klikker på stjernen ud for rutenavnet så den bliver gul, gør du den til din favoritrute. Herefter vil den i din app ligge under fanen med den lille cirkel og den grønne og røde prik/favoritter.

 

Ved spørgsmål til installation og brug af Endomondo til Kløverstierne i Filskov kontakt da Natur og Friluftsliv i Billund Kommune.