Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kulturelle Fyraftensmøder

Er du kulturelt interesseret? Har du lyst til at møde andre ligesindede? Så er de Kulturelle Fyraftensmøder måske noget for dig.

Hvad er Kulturelle Fyraftensmøder? 

Ambitionen er, at de kulturelle fyraftensmøder bliver et forum hvor kulturelt interesserede kan møde andre ligesindede, og et forum hvor kulturelle ildsjæle, nysgerrige og foreninger kan møde det kulturelle embedsværk.

 

Hvor og hvornår afholdes møderne?

 

Vorbasse 6. September 2017:

  • Vorbasse Fritidscenter, Drivevejen 1, 6623 Vorbasse
  • Der er fri entré. 
  • Tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning. Send din tilmelding senest d. 4. september kl. 14.00, til  kulturkonsulent Sune Rasmussen sura@billund.dk

 

Program:

Temaet for dette møde er "Frivillighed og attraktive ungemiljøer".

Der vil blive holdt et oplæg, om hvordan det nogensinde kan blive attraktivt for unge at tage andres børn med på vandretur i silende regn eller sove på millimetertynde underlag på frossen jord på vinterlejren?

Kl. ca 17.30 vil der være et spænde oplæg af  Kasper Kiilerich og Kristoffer Hedemann fra Det Danske Spejderkorps. Hør om nogen af de pædagogiske og ledelsesmæssige greb, der gør at spejderbevægelsen lykkes med at motivere unge til at fastholde deres frivillige engagement – selv når ungdomsuddannelser, sjove oplevelser og venner begynder at fylde mere.

Det Kulturelle Fyraftensmøde starter kl. 17:00 og løber frem til kl. cirka 19:00.

Der vil være tid afsat til networking, ligesom der vil blive budt på lidt vådt og tørt til ganen. Og det vil selvfølgelig være muligt at møde Kultur og Fritidsstaben.

Du kan hente programmet her.

 

Sidste møde i 2017

Billund, 6. december 2017:

Ungdoms- og Kulturskolen.

Dagsorden følger senere.