Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Internationale Børnekulturdage 2017

Internationale Børnekulturdage i Billund er en farverig festival med fokus på leg, læring, kreativitet, på mødet mellem forskellige kulturer, og på oplevelser ud over det sædvanlige.

I år finder den legende festival sted:

  • Fredag den 25. august kl. 14.00 – 22.00
  • Lørdag den 26. august kl. 10.00 – 22.00
  • Søndag den 27. august kl. 10.00 – 14.00

I området omkring Billund Centret – og ved bækken, der løber tværs gennem centrum – mødes børn og voksne den sidste weekend i august omkring en farverig blanding af aktiviteter, der kildrer nysgerrigheden og legegenet.

På festivalens store og lille scene er der inddragende aktiviteter - fra workshops til musik - og i området er der også sat god plads af til hyggelige madboder samt bænke og bålsteder, der inviterer til at slå sig ned.

Det kan være, I involverer jer i et making-projekt på pladsen, deltager i Regatta Rally med hjemmebyggede både i bækken, kaster jer ud i en af idrætsforeningens aktiviteter eller lader jer indfange af et fælles kunstprojekt.

At I synger med, danser eller lader jer opsluge af en koncert eller teaterforestilling. Eller simpelthen bare hygger jer med jeres naboer, jeres familie eller helt nye venner – uanset hvor I er fra og om du er barn eller voksen. 

 

Her kan du se programmet: Internationale Børnekulturdage Billund 2017

Program: International Kids Culture Days Billund 2017