Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Internationale Børnekulturdage i Børnenes Hovedstad 26/8 – 28/8 2016

Mød Citybois, Cesilia og Bubber, besøg teltet med Cool Making og vær med i en Skyparade. Sejl om kap med LEGObåde i bækken. Køb Streetfood fra alverdens lande og hyg dig på plænen med livemusik, gadeteater og picnicstemning.

 

Se programmet her (side 2 + 3 PDF)

Program in English page (2 + 3 PDF)

Stedet er i og omkring Billund Centret, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund

3 festlige kulturdage for børn og deres familier samt andre barnlige sjæle – gratis adgang. Der vil være et væld af aktiviteter, underholdning, leg, læring og kultur.  Noget man kan være med til, noget man kan kigge på, og noget man kan skabe.

Se plan over festivaltelte og scener (PDF)

Alle kræfter er lagt i, for at gøre disse dage sjove og fuld af oplevelser:

Youtuberne Novopleco kommer forbi, og du kan også møde:

Citybois, Cesilia og Bubber på scenen,  Danseworkshop for hele familien med Sofie fra Ramasjang, DJ musik, dans på plænen, Butikker har boder, mal en tunnel,  Vejvisere kreativt projekt for børn, Børnejazz Flensborg og Vendt duo, LEGO house info stand, Byg Papkasse by, Cool Making, Scriblle Machine, Makey Makey, Skyparade, Gadeteater, Soundwalk , Stine Michel og eventyrorkesteret, Family Chill zone, børnejournaliter, First LEGOleague, Regatta Rally, Kæmpe tøjbyttemarked, Rollespil, Livemusik, Streetfood.

Festivalen er gratis og alle er velkomne uanset alder og nationalitet. Mange informationer er på dansk og engelsk.

Festivalpladsen er åben:

Fredag d. 26/8 kl. 14 – 22

Lørdag d. 27/8 kl. 10 – 22

Søndag d. 28/8 kl. 11 - 15

Se plan over festivalpladsens områder (PDF)

 

Se klip fra  Regatta Rally sidste år

Om internationale børnekulturdage i 2015:

Det billede, der står tilbage efter Billunds allerførste Internationale Børnekulturdage i weekenden, indeholder først og fremmest legende nysgerrige børn, smil, aktivitet og samvær.

- Der har alle tre dage været en fantastisk god stemning på festivalpladsen omkring Hans Jensens Vej, Billund Centret og Torvet, og folk har bakket op i en grad, vi slet ikke havde turdet drømme om. Selvfølgelig først og fremmest Billundborgerne og byens expat-miljø, men også familier fra resten af kommunen, nabokommunerne og enkelte LEGOLAND-turister blev trukket til af de mange forskellige aktiviteter, fortæller en glad kultur- og fritidschef i Billund Kommune, Rasmus Kaufmann.

 Han tilføjer, at kulturdagene nok også skal dele en smule af æren for det vellykkede arrangement med vejrguderne, der pakkede weekenden ind i perfekt sensommervejr.

Internationale Børnekulturdage er en  del af Trekantområdets festuge

Læs her om hele Billund Kommunes bidrag til Trekantområdets festuge

Læs her om programmet i hele Trekantområdet på www.trekantfest.dk