Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Grindsted Kulturnat 2017

I år finder Grindsted Kulturnat sted fredag 31. marts. Gode idéer til programmet sendes til Kulturkonsulent Sune Rasmussen på sura@billund.dk senest 1. marts 2017 kl. 10.00.

Grindsted Kulturnat fredag d. 31. marts

I år er Kulturnatten planlagt i et samarbejde mellem foreninger, kulturinstitutioner, kulturelle ildsjæle og Billund kommune. Vi vil gerne vise hvad der kan opstå når et museum, bibliotek, kulturcenter, kirke, kulturskole, produktionsskole, ildsjæle, butikker, foreninger og en kommune går sammen om at skabe en bred vifte af aktiviteter for alle borgere i hele kommunen. 

Temaet er bevægelse

Kulturnatten fejrer Grindsted er en by i bevægelse. Mange af arrangørerne har grebet temaet og sat fokus på bevægelse i byen. Både symbolsk, med et bredt udbud af kulturelle aktiviteter og events hele året rundt som for eksempel DM Ugen i cykling, men også konkret i arrangementerne under Kulturnatten, lige fra muligheden for at cykle på et ’pumptrack’, deltage i en skattejagt rundt i byen og muligheden for at opleve flere forskellige events i midtbyen. Hop på cyklen og oplev Grindsted Kulturnat 2017 fantastiske program!

Se det fulde program for Grindsted Kulturnat 2017 her

Se billeder fra Grindsted kulturnat 2016 

Omkring 3000 mennesker oplevede de 45 arrangementer, som foregik 1. april 2016.