Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skole OL Finalen og COVID-19

Situationen ændrer sig hele tiden, og vi vil derfor på denne side holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til COVID-19 i forbindelse med Skole OL Finalen og lokalstævner i Billund Kommune.

På trods af corona, så kommer der til at være Skole OL i 2021, da vi med et helt nyt koncept mener, at det kan afvikles på en coronasikker måde. Skole OL i 2021 bliver derfor anderledes end normalt, men vil blive nemt at udføre og kommer ikke til at kræve alverdens forberedelse og udstyr.  Det bliver et koncept, hvor skoleklasser kan dyste mod hinanden og bevæge sig sammen – og stadig med Skole OL’s værdier i centrum: Fællesskab, Færdighed og Fairplay. Mere kan vi desværre ikke afsløre mere endnu.

Skole OL vil blive afviklet i løbet af foråret, og særligt mellem 31. maj og 18. juni.

Lokalstævner

Lokalstævner bliver også tilpasset coronasituationen. Det betyder, at klasserne vil blive inviteret til lokale stævner en ad gangen, så vi mindsker smitterisikoen klasserne imellem.

Hvis der sker lempelser på corona-restriktionerne i løbet af foråret vil der forhåbentlig være mulighed for en opskalering ved lokalstævner, så flere klasser mødes og dyster mod hinanden samme dag. Der vil også være mulighed for Tast Selv løsninger i flere sportsgrene. Udviklingen i corona-situationen må vise, hvad der kan lade sig gøre. Hold jer opdaterede om lokalstævner og undervisningsforløbwww.skoleol.dk.