Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sæson 2015 - 2016: Kultur er fitness for hjernen

Billund Kulturskole har store planer for den nye sæson, hvor kreativiteten og koncentrationen sættes på en prøve.

Nu strømmer tonerne igen ud fra undervisningslokalerne på Billund Kulturskole, og billedkunst-afdelingen har flittig gang i tegneredskaberne. Og der bliver også nok at øve sig på, for Kulturskolen har masser af planer på tegnebrættet for den nye sæson.

Mottoet for Kulturskolens nye sæson er "En gave for livet", og det skal forstås helt bogstaveligt ifølge Ungdoms- og kulturskoleleder Per Weile Bak.

– Alle ved jo, hvor stor glæde og inspiration man får ud af at beskæftige sig med kultur. Men det er også videnskabeligt bevist, at aktiv udøvelse styrker hjernens funktioner på en lang række felter, og dermed forbedres evnerne til f.eks. at løse matematiske opgaver, siger Per Weile Bak.

Koncentration og kreativitet er i højsædet i kulturskolens tema for den nye sæson.

- Mange dele af hjernen trænes, når man beskæftiger sig med koncentration og kreativitet, og derfor synes jeg godt, man kan kalde Kulturskolen for verdens sjoveste fitnesscenter. Og vi synes også, at med de mange udviklingsmuligheder, som kulturen bringer eleverne, kan en sæson på Kulturskolen blive en gave for livet, tilføjer han.

Kom og vær med

Der er masser af information at hente på Kulturskolens hjemmeside, hvor man også melder sig til.

www.billundkultur.dk

Yderligere informationer

I er meget velkomne til at kontakte Rasmus Kaufmann på 7213 1526 eller Per Weile Bak på 7213 1534 / 3012 5632.


Email: pwb@billund.dk