Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sammen finder vi ud af det - nu på tryk

Kommune betyder fællesskab og i Billund Kommune finder vi ud af det sammen - sådan er overskriften i et nyt magasin som Billund Kommune og Mandag Morgen har udgivet. Magasinet udkom mandag den 14. december som startskud til interne konferencedage med fokus på de gode cases fra det første år med "Sammen finder vi ud af det" i Billund Kommune.

I forbindelse med budgetforliget tilbage i 2015 afsatte Byrådet i Billund Kommune fem millioner kroner over tre år til samskabelsesprojektet 'Sammen finder vi ud af det'. Projektet blev skudt i gang med en konference den 27. og 28. april 2015.

'Sammen finder vi ud af det'-projektet er en ny måde at tænke velfærd på, og Billund Kommune gennemfører projektet sammen med Joint Action med Jacob Storch som tovholder.

I kommunen er der forandringsagenter i hele organisationen, og mandag den 14. december og tirsdag den 15. december stod forandringsagenterne frem foran 250 medarbejdere på en række workshops om de gode erfaringer, der hidtil er kommet ud af projektet.

Og samtidig var mandag den 14. december dagen, hvor nogle af de foreløbige gode samskabelseshistorier fra Billund Kommune udkom på tryk. Det sker i en publikation som er udarbejdet af Mandag Morgen og Billund Kommune. 

- Historierne i den publikationen fortæller i sig selv, at vi er godt på vej, og når vi så samtidig ved at der er mange flere gode eksempler på hvordan sammen finder vi ud af det breder sig i hele organisationen. Ja så er vi rigtig godt på vej, siger kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen. 

Sammen finder vi ud af det er ikke et internt kommuneprojekt. Succesen skal skabes sammen med borgere, forenings- og erhvervsliv. Historierne i publikationen fortæller at det allerede sker, og Borgmester Ib Kristensen er ikke i tvivl om, at det bliver endnu mere i fremtiden. 

 - Vi havde i november over 100 deltagere fra forenings- og erhvervslivet samlet til en konference om fremtidens Billund Kommune, og jeg synes vi blev bekræftet i, at alle parter gerne vil bidrage til, at vi kan skabe fremtiden sammen, siger Ib Kristensen. 

 Se 'Sammen finder vi ud af det'-publikationen

Læs visionen for 'Sammen finder vi ud af det'

Læs om tankerne bag 'Sammen finder vi ud af det'

Få gode eksempler på hvordan kommunens ansatte arbejde med 'Sammen finder vi ud af det'