Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund Kommunes samarbejdspartnere

Der er brug for opbakning fra mange forskellige sider, for at få et så stort event som Skole OL Finalen op at køre. Derfor samarbejder vi med mange forskellige partnere. Her kan du få et indblik i vores største samarbejdspartner.

Ole Kirk's Fond

Støtte fra Ole Kirk's Fond har gjort værtskabet for Skole OL Finalen mulig, og i Billund Kommune glæder vi os til gennem de næste fire år at have et tæt samarbejde med Ole Kirk’s Fond.

Ole Kirk’s Fond arbejder for at fremme livskvaliteten for børn og deres familier. Fonden er almennyttig og blev stiftet til minde om LEGO virksomhedens grundlægger, Ole Kirk Kristiansen. Omsorg og alle børns ret til at være børn var centrale drivkræfter for Ole. Og det er netop de værdier og det hjerterum, som han repræsenterede, Ole Kirk’s Fond efterlever.

Det sociale område er størst i Ole Kirk’s Fond, men fonden arbejder også inden for kulturelle, kirkelige, humanitære og uddannelsesmæssige områder; alle med fokus på at skabe tryghed, trivsel, og udfoldelsesmuligheder for børn på lokalt, nationalt og globalt plan.

Især lokale projekter og ildsjæle med noget særligt på hjerte har en speciel plads i Ole Kirk’s Fond. Fonden blev nemlig stiftet for at gøre Billund attraktiv for medarbejdere og deres familier.

I Ole Kirk’s Fond er vi derfor meget glade for at kunne bakke op om Billund Kommune og realiseringen af Skole OL Finalen i vores hjemby. Fonden lægger vægt på, at børn fra hele landet engageres i et positivt og inkluderende fællesskab. Og ikke mindst, så er det et projekt for og af børn. I Billund vil Skole OL Finalen også være med til at samle lokale kræfter og frivillige omkring afviklingen, og med Billunds kendetegn som Børnenes Hovedstad må placeringen siges at være helt i top.

 

Foto: Skole OL