Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Afspærringer og trafikinfo i finaleugen

Skal du til Billund i løbet af d. 13. - 17. juni, Skal du være opmærksom på, at dele af byen er afspærret i forbindelse med Skole OL Finalen. Få her et overblik over, hvor og hvornår der spærres af i Billund.

Den 14 – 17. juni afholdes der Skole OL Finale i Børnenes Hovedstad, Billund. Flere tusinde børn vil i løbet af finaleugen besøge byen og konkurrere i Skole OL’s mange kendte sportsgrene. Store dele af Billund by vil i den forbindelse blive omdannet til en festlig børneolympisk by, hvor konkurrencer, åbningsceremoni, medaljeceremoni med mere foregår i selve byrummet.

Derfor vil der flere steder i byen blive spærret for kørsel. Sydtrafiks busseruter vil midltertidigt blive omlagt.

Vi beklager, de gener det medfører, men vi vil på bedstevis forsøge at navigere dig rundt. 

Afspærringer i Billund

Permanente afspærringer i perioden mandag den 13. juni kl. 17 – fredag den 17. juni kl. 17

  • Hans Jensensvej - Åstvej
  • Hans Jensensvej - Skolevej
  • Hovedgaden – Byens pl.

Mellem den 14. – 17. juni kl. 8.00-10.30 vil Hans Jensensvej (Fra Åstvej og frem til Højmarksvej) samt Åstvej (fra Hans Jensensvej og frem til Billund Bad. Sidevejen til Billund Bad vil være åben.) blive spærret af. Her vil der ligeledes være afspærret den 16. - 17. juni mellem kl. 11-15.

Det vil ikke være muligt at benytte parkeringspladserne på Byens Plads og Billund Centret. Vi henviser i stedet til at benytte byens øvrige parkeringspladser disse dage.

På kortet herunder kan du se præcist, hvor der vil blive afspærret i Billund og i hvilket tidsrum.

Ny placering af busstoppesteder

Mellem den 13. juni kl. 17 - 17. juni kl. 17 vil Sydtrafiks busser stoppe på Højmarksvej og ved Legoland i stedet for på Åstvej og ved Billund Centret. Er du i tvivl så kan du læse mere på https://www.sydtrafik.dk/koreplaner-trafikinfo/korsel-til-arrangementer/