Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Udbud af urologiprodukter

Billund Kommune udbyder i fællesskab med Varde og Vejen kommuner urologiprodukter

Udbuddet omfatter levering af urologiprodukter til borgere, som får disse bevilliget i henhold til Servicelovens § 112 med levering direkte til borgeren. Dertil kan der forekomme levering til depot, men disse vil være i mindre omfang. 

Området er i medfør af Serviceloven § 112, stk. 3 underlagt reglerne for frit valg. Det vil sige, at borgeren frit kan vælge en anden leverandør end den udbyder har indgået aftale med, forudsat at borgeren selv betaler evt. merudgift. Samtidig har borgeren ret til, mod eventuel egen merbetaling, at vælge et andet produkt, end det kommunen har bevilliget.

Derudover indeholder udbuddets genstand et element af tjenesteydelser i form af et bevillingshåndteringssystem og konsulentydelser.

Udbuddet afvikles på udbudsportalen Mercell.

Du tilmelder dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: "Meld din interesse".

Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle udbuds dokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud.