Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Udbud og indkøb

Alle Billund Kommunes udbud offentliggøres på TED-databasen samt udbud.dk. Billund Kommune er medlem af indkøbsfællesskabet, Sydjysk Kommuneindkøb.

 • Aktuelle udbud og annonceringer

  • 6. juni 2017

   PRÆKVALIFIKATION: Modernisering og kvalitetsløft af Grindsted Vestre Skole

   Hermed annonceres udbud af totalrådgivning vedrørende Modernisering og kvalitetsløft af Grindsted Vestre Skole.

   I 2016 besluttede Billund Kommune at realisere den tidligere udfærdigede helhedsplan for modernisering og kvalitetsløft af Vestre Skole, scenarie 3.

   Helhedsplanens scenarie 3 omfatter i korte træk de for læringsmiljøet allervigtigste elementer samt supplerende tiltag, der er med til at opdatere en væsentlig del af skolens læringsmiljøer. Herudover rummer scenarie 3 øvrige tiltag, der får Vestre Skole til at fremstå med et fuldt tidssvarende læringsmiljø.

   Byggearbejdet på Vestre Skole skal udføres i etaper og skal være helt afsluttet ultimo 2019.

   Billund Kommune lægger vægt på, at personale og brugere bliver inddraget og er med til at præge skolen i deres lokalområde.

   Der ønskes indgået aftale med en totalrådgiver, der kan indarbejde Billund Kommunes vision om et kvalitetsløft og en modernisering af skolen inden for den tidsmæssige- og økonomiske ramme. Totalrådgivningen udbydes som udbud med forhandling.

   Udbudsmaterialet kan downloades fra https://www.ibinder.com/External/EnquiryLink.aspx?id=onjbijsghc i mappen ”Udbudsmateriale”.

   Ansøgningsfrist for prækvalifikation senest den 30. juni 2017, kl. 12.00 ved upload i iBinder.

   Det forventes at udbudsmaterialet efterfølgende udsendes til prækvalificerede tilbudsgivere den 10. juli 2017.

   Bygherre:
   Billund Kommune
   Jorden Rundt 1
   7200 Grindsted
   Att.: Projektleder Signe Brouer
   sbr@billund.dk

   bygherrerådgiver:
   D|K2 Bygherrerådgivning as
   Graven 3
   8000 Århus C
   Att.: Susanne Bang Vandborg
   sba@d-k2.dk

  • 7. juni 2017

   Udbud af danskuddannelser til voksne udlændinge

   Billund Kommune sender danskuddannelser til voksne udlændinge med kontraktstart den 1. januar 2018 i udbud.

   Opgaven omfatter varetagelsen af Billund Kommunes lovmæssige forpligtigelse til at tilbyde danskuddannelse til voksne udlændinge, i henhold til BEK nr. 981 af 28.juni 2016, med tilhørende bilag og indarbejdet lovhjemmel. Billund Kommune har p.t. ansvaret for 136 borgere. Endvidere deltager en række kursister i danskundervisning på frivillig basis. I øjeblikket er 118 tilmeldt under Integrationsloven på Danskuddannelsen.

   Fordeling er 47 DU1, 66 DU2 og 5 DU3. Af hensyn til integration og arbejdspraktikker, ønsker Billund Kommune at der fleksibelt afvikles dagundervisning minimum 5 timer på alle hverdage. Den enkelte kursist vil typisk gå i skole i 3 af dagene.

   Tilbudsfrist: 6. juni 2017 kl. 23.59.

   Udbuddet afvikles på udbudsportalen Mercell.

   Du tilmelder dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: "Meld din interesse".

   Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

   Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle udbuds dokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dig tilbud.