Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Udbud og indkøb

Alle Billund Kommunes udbud offentliggøres på TED-databasen samt udbud.dk. Billund Kommune er medlem af indkøbsfællesskabet, Sydjysk Kommuneindkøb.

 • Aktuelle udbud og annonceringer

  • 1. januar 0001

   Høring vedrørende foreløbigt udbudsmateriale på levering af sonde og ernæring

   Sydjysk Kommuneindkøb har sendt et foreløbigt udbudsmateriale på levering af sonde og ernæringsprodukter i høring. 

   For at sikre, at der ikke udelukkes gode tilbud pga. uhensigtsmæssige krav, er det besluttet at lave en skriftlighøring af udbudsmaterialet inklusiv krav og kontrakt. Sydjysk Kommuneindkøb ønsker at det kommende udbud, i så høj grad som muligt afspejler forholdene i markedet. Det er derfor valgt, at det bliver offentliggjort et foreløbigt materiale, som oplæg til et skriftligt høringssvar fra markeders parter.

   Hørings frist:
   Sidste frist for fremsendelse af skriftligt høringssvar er fredag den 27. januar 2017 - kl. 12.00. Billund Kommune er tovholder på udbuddet, og hørings svaret skal derfor sendes enten via "kommunikation" i Mercell eller pr. mail til Susanne Hansen, suh@billund.dk. Herefter vil arbejdsgruppen gennemlæse alle høringssvar. Ønsker leverandør at uddybe det indsendte høringssvar vil der være mulighed for dette torsdag den 9. feb. 2017.

   Procedure:
   Høring afvikles på udbudsportalen Mercell.

   For at deltage i opgaven indsættes dette link i din inter browser:

   http://permalink.mercell.com/63632885.aspx

   Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”meld din interesse”.

   Hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

   Efter du har meldt din interesse, skal du oprettes i Mercell – dette sker inden for normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk. Når du er logget ind, skal du trykke på ”My Mercell” for at se/downloade alle informationer. Det er kun muligt at deltage i udbuddet via Mercell udbudsportal.