Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sygedagpengesystemet er midlertidig lukket

Et nyt sygedagpengesystem betyder, at vi har ikke adgang til systemet fra 23. maj til og med 2. juni 2020. Sygedagpengekontoret er lukket for henvendelser fra 2. juni – 5. juni 2020. Anmeldelsesfrister og besvarelsesfrister er stadig gældende i perioden. Du vil i hele perioden fortsat kunne kontakte enten din rådgiver i Jobcenteret, eller Jobbutikken.

Det er i forbindelse med opkoblingen nødvendigt, at lukke for kommunens adgang til sygedagpengesystemet, i perioden 14. maj - 2. juni 2020.

Borgere og virksomheder skal stadig indberette sygefravær og anmode om refusion. Hvis sygefravær ikke indberettes rettidigt, kan der kun ydes refusion fra det tidspunkt, hvor sygefraværet er anmeldt.

Overgangen betyder, at NemRefusion stopper med at sende indberetninger til Kommunen fra den 14. maj 2020. Sygedagpengesagerne kan igen behandles fra og med den 3. juni 2020.

Vi kan igen besvare spørgsmål om de sager der bliver indberettet i lukkeperioden, fra og med den 3. juni 2020. Der kan en overgang kan være lidt længere sagsbehandlingstid, på anmeldelser og anmodninger om sygedagpenge.

Vi håber på jeres forståelse for denne driftsforstyrrelse.

Det nye sygedagpengesystem KSD (Kommunernes Sygedagpengesystem) er en moderne løsning, der går endnu et skridt i retning af at gøre det mere enkelt og fleksibelt for borger og arbejdsgiver, at være i kontakt med kommunen.

Læs om anmeldelsesreglerne her

Klik her og se en lille introduktionsfilm om KSD