Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tre kandidater er nomineret til virksomhedsprisen "Rødder & Vinger" 2020

Tre virksomheder er i år nomineret til den sociale virksomhedspris Rødder & Vinger 2020. Det er syvende gang, at prisen skal uddeles, og tidligere vindere har haft stor værdi af at få prisen.

Den sociale virksomhedspris Rødder & Vinger i Billund Kommune er i høj kurs hos virksomhederne i kommunen, og tidligere vindere af prisen fortæller om, at prisen har haft stor betydning.

I 2020 er tre virksomheder nomineret til prisen, der er målrettet virksomheder, som på forskellig vis har gjort noget ekstra for at være socialt rummelige eller på anden vis taget et ansvar på arbejdsmarkedet.

Det er både medarbejdere, borgere, virksomhederne selv og kommunens politikere, der har haft mulighed for at nominere virksomheder.

Det er Billund Kommunes Voksenudvalg, der træffer beslutning om, hvem der skal modtage prisen, og det sker på et møde den 26. oktober 2020.

Vinderen afsløres først for offentligheden ved overrækkelsen på virksomheden. Sammen med prisen følger der 10.000 kr., et diplom og en statuette.

Dato for overrækkelse er endnu ikke fastsat.

Stor betydning for tidligere modtagere

Tidligere har virksomhederne Zebicon i 2014, Brians Renovation i 2015, Stansomatic i 2016, Sanistål i 2017, Hattings AS Billund-afdelingen i 2018 og Rønhoffs Hundepension og Træningscenter i 2019 fået den sociale virksomhedspris for Billund Kommune.

I 2019 var tre af de fem modtagere af prisen samlet for at evaluere sammen med forvaltningen, og de lagde ikke skjul på, at prisen har betydet noget for deres virksomheder.

-  Prisen var en stor cadeau til medarbejderne, og vi kunne blandt andet mærke effekten ved, at vi fik flere uopfordrede ansøgninger i tiden derefter, siger Søren Bahnsen, der er administrerenede direktør hos Stansomatic i Billund.
- Vi bruger prisen i vores præsentation af virksomheden, for det er en del af vores virksomhedskultur at være en socialt ansvarlig virksomhed, siger Jeppe Hebsgaard Laursen, der er adminstrende direktør hos Zebicon A/S.     

 

De nominerede virksomheder i 2020 er:

MK Production

Måltidsboxen

Knud Jørgensen EL