Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Feriepenge

Udbetaling af indefrosne feriepenge og engangstilskud på 1.000 kroner.

De to særlige engangsudbetalinger, der er led i Folketingets tiltag for at stimulere dansk økonomi i forbindelse med corona-situationen, er nu sat i gang.

3. ugers indefrosne feriepenge pga. corona-situationen (også kaldet Lønmodtagernes Feriemidler eller førtidige udbetalte feriemidler)


Engangstilskud på 1.000 kr. til borgere, som – helt eller delvist – modtog offentlig forsørgelsesydelse for april 2020 og har en NemKonto.


Hvad betyder det for ydelser fra Udbetaling Danmark?


De 3 ugers indefrosne feriepenge og engangstilskuddet har ikke betydning for, hvor meget du kan få i offentlige ydelser til og med 2022, fx pension, boligstøtte og familieydelser.

Det gælder også, hvis din ægtefælle, samlever eller andre, borger bor sammen med, har fået dem udbetalt.
I de fleste tilfælde skal du ikke gøre noget. Men i nogle tilfælde skal du selv være med til at sikre, at det ikke får betydning for ydelsen.

 

Hvor kan jeg få svar på mine spørgsmål?


Du kan finde svar på, hvad udbetalingerne betyder for ydelserne fra Udbetaling Danmark på denne side: www.borger.dk/corona-udbetalinger-2020.

 

Bliv klogere på feriepenge

Hvis du er lønmodtager, optjener du ret til ferie, der er betalt af din arbejdsgiver.

Der findes mange ordninger, som administrerer og udbetaler feriepenge. Feriepengeinfo giver dig et overblik over, hvem der skal udbetale feriepengene, og hvordan du bestiller dem.

Her kan du:

  • bestille feriepenge
  • se optjente feriepenge og tidligere bestillinger.