Quick Service - Nu kan du hente små hjælpmidler i Grindsted

Driller støttestrømpen når den skal af og på? Her et tilbud til dig i Billund Kommune som har behov for små hjælpemidler, der kan lette hverdagen.

Du skal lave en aftale med en terapeut ved telefonisk henvendelse på 79 72 74 00 på hverdage mellem 08.00 og 12.00

Hvor er det henne?

Heimdals vej 22 V, 7200 Grindsted

Hvornår er det?

Hver onsdag kl. 12.00 - 14.00 efter forudgående aftale med TeamHjælpemiddel, Bil og Bolig

OBS: Quickservice er lukket i ugerne 7, 28-31 og mellem jul og nytår

Hvordan gør jeg når jeg besøger det åbne depot?

• Følg vejledningen som hænger ved indgangen til depotet for hjælpemidler og vent i venteområdet.
  • Du vil blive afhentet af ergoterapeut som vil varetage din henvendelse.

Kan alle få et hjælpemiddel?

Som borger i Billund Kommune, får du mulighed for selv, at tage ud og kigge på hjælpemidler, gerne sammen med dine pårørende.
Du skal naturligvis have et problem i hverdagen, som et hjælpemiddel måske kan afhjælpe.

En ergoterapeut vil tage imod dig, og vil foretage en vurdering af, om du kan få hjælpemidlet.
Er det tilfældet kan du tage hjælpemidlet med hjem samme dag og dermed undgå lang ekspeditionstid.

Hvilke hjælpemidler kan jeg låne på det åbne depot for hjælpemidler?

Bemærk! Det kun er små hjælpemidler, som du kan få udleveret i det åbne depot

Eksempler på hjælpemidler kunne være

• Påklædningshjælpemidler inkl. til kompressionsstrømper
  • Hjælpemidler til personlig pleje (herunder negleklipper, tåtørrer, svampe/børster på krogede skafte, hårvasker og special børster/kamme samt hjælpemidler til nedre hygiejne)