Frit valg af genoptræning ved anden kommune.

Du har mulighed for at vælge genoptræning i en anden kommune end din bopælskommune.

Har du en genoptræningsplan fra sygehuset, kan du vælge genoptræning i en anden kommune end din bopælskommune.

Hvis du har ønske om genoptræning i anden kommune, kontakter du Sundhed og Træning.

Sundhed og Træning kontakter så den kommune du ønsker.  Hvis den ønskede kommune kan varetage din genoptræning, sender Billund Kommune din genoptræningsplan og accept til, at Billund Kommune betaler for din genoptræning.

Du skal give accept til, at Billund Kommune må videresende din genoptræningsplan.

Den anden kommune kan dog afvise dit ønske, hvis kommunen ikke har kapacitet til det, for eksempel grundet ventetid for kommunens egne borgere.