Rådgivning og Rygestopmedicin

Her kan du læse om rådgivning og rygestopmedicin til særlige grupper i Billund Kommune.

Hvem kan modtage Rygestop tilbud ved Træningsenheden ?

Tilbuddet gratis rygestopmedicin er til dig som er bosat i Billund Kommune og opfylder følgende kriterier og er storryger (ryger mere end 15 cigaretter dagligt):

• Borgere i forløbsprogrammer: Kræft, KOL, Hjerte-kar og diabetes.
  • Gravide
  • Unge til og med 25 på kontanthjælp eller i uddannelse
  • Borgere på kontanthjælp

Hvad tilbyder vi

I forløbet vil rygestoprådgiveren sammen med dig beslutte, om rygestopmedicin er relevant.

Der er mulighed for at benytte både nikotin produkter og receptpligtig rygestop medicin.

Hvis det vurderes, at du har brug for receptpligtig rygestop medicin, henvises til egen læge for recept.

Tid, sted og forløb

Et rygestopforløb til sårbare borgere foregår over 10-12 uger.

Rygestoprådgiveren beslutter sammen med borgeren om rygestopmedicin er relevant.

Forløbet varetages af medarbejdere i Træningsenheden Sydtoften 102 i Grindsted.

Pris

Forudsætning for at tildele dig gratis rygestopmedicin forudsætter, at du deltager i et kommunalt rygestopforløb.

Transport er ikke inkluderet i tilbuddet.