Quick Service - Nu kan du hente små hjælpmidler Grindsted

Driller støttestrømpen når den skal af og på? Her et tilbud til borgere i Billund Kommune som har behov for små hjælpemidler der kan lette hverdagen.

Nu kan du selv hent selv dine små hjælpemidler.

Hvor:

Heimdals vej 22 V

7200 Grindsted

Hvornår:

Hver onsdag kl. 12.00 - 14.00

Du skal ikke bestille tid, du er velkommen i åbningstiden.

Hvordan gør jeg når jeg besøger det åbne depot?

• Følg vejledningen som hænger ved indgangen til depotet for hjælpemidler, og vent i venteområdet.
  • Du vil blive afhentet af ergoterapeut som vil varetage din henvendelse.

Kan alle få et hjælpemiddel?

Som borger i Billund Kommune, får du mulighed for selv, at tage ud og kigge på hjælpemidler, gerne sammen med dine pårørende.

Du skal naturligvis have et problem i hverdagen, som et hjælpemiddel måske kan afhjælpe.

En Ergoterapeut vil tage imod dig, og vil foretage en vurdering af, om du opfylder behovet og dermed kan bevilges hjælpemidlet.

Er det tilfældet kan du tage hjælpemidlet med hjem samme dag og dermed undgå lang ekspeditionstid.

Hvilke hjælpemidler kan jeg låne på det åbne depot for hjælpemidler?

Det er vigtigt at bemærke at det kun er de små hjælpemidler du kan få udleveret i det åbne depot for hjælpemidler.

Eksempler på hjælpemidler kunne være:

• Påklædningshjælpemidler inkl. til kompressionsstømper
  • Hjælpemidler til personlig pleje (herunder negleklipper, tåtørrer, svampe/børster på krogede skafte, hårvasker og special børster/kamme samt hjælpemidler til nedre hygiejne)
  • Små-køkkenhjælpemidler (karklud vider, tallerkner/bestik/smørrebrætter)
  • Forflytningshjælpemidler (silkelagen)
  • Standard badebænk
  • Gribetang
  • Rollator

Kontakt:

Du er velkommen til at sende en mail til voksenmyndighed@billund.dk